Slet din Theri.App-konto
Theri.App — udviklet af Francisco Javier Linde Blázquez
Hvad der sker, når du sletter din konto
Data, der bliver permanent slettet:
- Dine profiloplysninger (navn, e-mail, brugernavn, avatar)
- Dit theriotype og therian-kort
- Alle beskeder, du har sendt (DM'er og meutechats)
- Dine historier og tilknyttet medie
- Din kortsamling og XP-historie
- Meuterelaterede medlemskaber
- Push-notifikationstokens
- Notifikationshistorik
- Uploadede fotos og videoer
Data, der kan blive bevaret:
- Anonymiserede spelresultater (dit bruger-id fjernes, men samlet spelstatistik kan blive gemt)
- Meutesamtaler, hvor andre medlemmer deltog (samtalen forbliver for andre medlemmer, men dine beskeder slettes)
Opbevaringsperiode:
Alle personlige data slettes straks efter bekræftelse. Der er ingen yderligere opbevaringsperiode. Mediefiler, der hostes på vores CDN, fjernes under sletningsprocessen.
Sådan sletter du din konto
Mulighed 1 — Fra appen: Open Theri.App → Settings → Delete Account.
Mulighed 2 — Fra denne side:
- Enter the email address associated with your account below.
- We'll email you a one-time confirmation link that expires in 1 hour.
- Click the link and confirm one final time. Your account will then be permanently deleted.
Klar til at fortsætte?
Denne handling kan ikke fortrydes. Alle dine data vil blive permanent slettet.