Διαγράψτε τον Λογαριασμό σας στο Theri.App

Theri.App — ανάπτυξη από τον Francisco Javier Linde Blázquez

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας

Δεδομένα που διαγράφονται οριστικά:

  • Τα στοιχεία του προφίλ σας (όνομα, email, όνομα χρήστη, avatar)
  • Το theriotype και την κάρτα therian σας
  • Όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει (DMs και συνομιλίες meute)
  • Τις ιστορίες σας και τα σχετικά μέσα
  • Τη συλλογή καρτών σας και το ιστορικό XP
  • Μέλη της meute
  • Tokens ειδοποιήσεων push
  • Ιστορικό ειδοποιήσεων
  • Φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασαν

Δεδομένα που ενδέχεται να διατηρηθούν:

  • Ανώνυμα αποτελέσματα παιχνιδιών (το αναγνωριστικό χρήστη σας αφαιρείται, αλλά συγκεντρωτικά στατιστικά παιχνιδιών ενδέχεται να παραμείνουν)
  • Συνομιλίες meute όπου συμμετείχαν άλλα μέλη (η συνομιλία παραμένει για άλλα μέλη, αλλά τα μηνύματα σας διαγράφονται)

Περίοδος διατήρησης:

Όλα τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται άμεσα κατά την επιβεβαίωση. Δεν υπάρχει πρόσθετη περίοδος διατήρησης. Τα αρχεία πολυμέσων που φιλοξενούνται στο CDN μας αφαιρούνται κατά τη διαδικασία διαγραφής.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας

Επιλογή 1 — Από την εφαρμογή: Open Theri.App → Settings → Delete Account.

Επιλογή 2 — Από αυτήν τη σελίδα:

  1. Enter the email address associated with your account below.
  2. We'll email you a one-time confirmation link that expires in 1 hour.
  3. Click the link and confirm one final time. Your account will then be permanently deleted.

Είστε έτοιμοι να συνεχίσετε;

Αυτή η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη. Όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μόνιμα.