מחק את חשבון Theri.App שלך

Theri.App — פותח על ידי Francisco Javier Linde Blázquez

מה קורה כשאתה מוחק את החשבון שלך

נתונים שנמחקים באופן קבוע:

  • מידע הפרופיל שלך (שם, דוא"ל, שם משתמש, אווטר)
  • ה-theriotype וכרטיס therian שלך
  • כל ההודעות ששלחת (DMs ו-pack chats)
  • הסיפורים שלך והמדיה המשוייכת
  • אוסף הכרטיסים שלך והיסטוריית XP
  • חברות ב-Packs
  • 토큰ים של התראות push
  • היסטוריית התראות
  • תמונות וסרטונים שהועלו

נתונים שעשויים להישמר:

  • תוצאות משחק שאוזמנו (ה-ID של המשתמש שלך מוסר, אך סטטיסטיקות משחק מצטברות עשויות להישמר)
  • שיחות Pack שבהן חברים אחרים השתתפו (השיחה נשארת לחברים אחרים, אך ההודעות שלך נמחקות)

תקופת שמירה:

כל הנתונים האישיים נמחקים מיד עם האישור. אין תקופת שמירה נוספת. קובצי מדיה המתופעלים ב-CDN שלנו מוסרים במהלך תהליך המחיקה.

כיצד למחוק את החשבון שלך

אפשרות 1 — מהאפליקציה: Open Theri.App → Settings → Delete Account.

אפשרות 2 — מעמוד זה:

  1. Enter the email address associated with your account below.
  2. We'll email you a one-time confirmation link that expires in 1 hour.
  3. Click the link and confirm one final time. Your account will then be permanently deleted.

מוכן להמשיך?

הפעולה הזאת בלתי הפיכה. כל הנתונים שלך יימחקו לצמיתות.