Theri.App fiók törlése
Theri.App — fejlesztette: Francisco Javier Linde Blázquez
Mi történik a fiók törlése során
Véglegesen törölt adatok:
- Profilinformációd (név, e-mail, felhasználónév, profilkép)
- A theriotype-od és therian kártyád
- Az összes elküldött üzeneted (privát üzenetek és meute csevegések)
- A történeteid és a hozzájuk tartozó média
- A kártyagyűjteményed és XP történet
- Meute tagságok
- Értesítési tokenek
- Értesítési előzmények
- Feltöltött fotók és videók
Megőrzött adatok:
- Anonimizált játékeredmények (a felhasználóazonosítód eltávolításra kerül, de az összesített játékstatisztikák megmaradhatnak)
- Meute beszélgetések, ahol más tagok résztvevők voltak (a beszélgetés megmarad a többi tag számára, de az üzeneteid törlődnek)
Megőrzési időszak:
Az összes személyes adat azonnal törlődik a megerősítés után. Nincs további megőrzési időszak. A CDN-en üzemeltetett médiafájlok a törlési folyamat során kerülnek eltávolításra.
Hogyan lehet törölni a fiókodat
1. lehetőség — Az alkalmazásból: Open Theri.App → Settings → Delete Account.
2. lehetőség — Erről az oldalról:
- Enter the email address associated with your account below.
- We'll email you a one-time confirmation link that expires in 1 hour.
- Click the link and confirm one final time. Your account will then be permanently deleted.
Készen állsz a folytatásra?
Ez a művelet nem visszavonható. Az összes adatod véglegesen törlésre kerül.