Usuń Swoje Konto Theri.App
Theri.App — opracowany przez Francisco Javier Linde Blázquez
Co się stanie, gdy usuniesz swoje konto
Dane, które są trwale usuwane:
- Twoje informacje profilowe (imię, email, nazwa użytkownika, awatar)
- Twój theriotype i karta therian
- Wszystkie wysłane wiadomości (DM i czaty manady)
- Twoje historie i powiązane media
- Twoja kolekcja kart i historia XP
- Członkostwa w manadach
- Tokeny powiadomień push
- Historia powiadomień
- Przesłane zdjęcia i filmy
Dane, które mogą zostać zachowane:
- Anonimowe wyniki gier (Twój ID użytkownika jest usuwany, ale zagregowane statystyki gier mogą pozostać)
- Rozmowy w manadzie, w których uczestniczyli inni członkowie (rozmowa pozostaje dla innych członków, ale Twoje wiadomości są usuwane)
Okres przechowywania:
Wszystkie dane osobowe są usuwane natychmiast po potwierdzeniu. Nie ma dodatkowego okresu przechowywania. Pliki mediów hostowane na naszej sieci CDN są usuwane podczas procesu usuwania.
Jak usunąć swoje konto
Opcja 1 — Z aplikacji: Open Theri.App → Settings → Delete Account.
Opcja 2 — Z tej strony:
- Enter the email address associated with your account below.
- We'll email you a one-time confirmation link that expires in 1 hour.
- Click the link and confirm one final time. Your account will then be permanently deleted.
Gotowy do kontynuacji?
Ta akcja jest nieodwracalna. Wszystkie Twoje dane zostaną trwale usunięte.